Cairns excursie Uncle Brian
Blijf op de hoogte en volg Esther
23 Februari 2013 | Barbados, Edge Hill
En daar gaat die wekker alweer... Pfff vroeg... Ontbeten in het hostel, inbegrepen (fijn!). En daar was cousin Maddy hele enthousiaste gast, moest er even inkomen zo vroeg ;)! Maar wat een geweldige tour! Onze cousin had zo voor komiek verder kunnen gaan :). Spelletjes onderweg, de ramen vol tekenen, zingen dansen hij kreeg het voor elkaar dat iedereen mee deed, echt knap. We zijn in Australië nog maar heel weinig Nederlanders tegen gekomen, maar op deze excursie was 80% Nederlands, echt grappig! Hele leuke groep! Het was een jungle tour waarbij je in meren en bij/door watervallen kunt zwemmen. We begonnen bij The Boulders een mooie beek met watervallen. It's a smal world after all want in de beek kom ik erachter dat in mijn excursie groepje een collega zit (we hebben dezelfde aandeelhouders) echt heel bizar en grappig! Daarna een waterval Josephine Watherfalls. Waar we vanaf zijn gegleden, echt grappig! Geluncht waarbij het weer heel hard ging regenen. Tijdens de lunch sloeg de bliksem vlak naast ons in een boom, echt bizar een knal! Daarna naar Millaa Millaa Falls echt mooi onder de waterval door gezwommen, zo mooi en bijzonder! In een mooi groot meer gezwommen, lekker warm met prachtig uitzicht! Weer een hilarisch terugreis in de bus en werden afgezet bij Gilligans voor een gratis maaltijd met bier, prima en heel gezellig! Lekker blijven plakken en terug gaan lopen, wat toch wat fijner is zonder rugzak ;)! Stiekem weer veel te laat gaan slapen.. Wekker gaat weer om 5.45, maar wat een super dag!