Withsunday's - Reisverslag uit Edge Hill, Verenigde Staten van Esther Radder - WaarBenJij.nu Withsunday's - Reisverslag uit Edge Hill, Verenigde Staten van Esther Radder - WaarBenJij.nu

Withsunday's

Blijf op de hoogte en volg Esther

19 Februari 2013 | Verenigde Staten, Edge Hill

De zon schijnt!!! Strak blauwe hemel en wij gaan naar de Whitsundays :D! In het park ontbeten en werden opgehaald voor onze excursie Ocean Rafting. We gaan met een grote gele raftboot naar drie van de 72 of 74 (heb een verschillend aantal gehoord) Whitsunday Islands. Hele snelle boot echt heel gaaf! Onze eerste snorkelstop is bij Mantaray Bay aan Hook Island. Ons in ons anti kwallenpak gehesen en het warme blauwe water in gedoken. Op deze plek is het koraal echt heel mooi. Zoveel kleuren en soorten, ook mooie vissen maar bij de tweede stop (Border Island) zijn de vissen echt prachtig! Hele schollen vissen in mooie verschillende kleuren waar je doorheen zwemt. Ook hele grote vissen van een meter, waar je stiekem ook niet te dicht bij in de buurt wil komen. Daarna weer een stuk gevaren richting Whitehaven Beach. Uitgestapt voor onze buchwalk op het eiland. Door het bos gelopen en kwamen uit bij een geweldig mooi uitzichtpunt. Als dit haven is teken ik ervoor ;)! Dit is echt het mooiste uitzichtpunt wat ik ooit heb gezien! Een parelwit strand met een velblauwe zee met kleine en grotere eilandjes. Op het strand liepen honderden kleine krabbetje echt heel grappig. Geluncht op het strand en daar gezwommen, echt zo mooi! Lekker ruig terug gevaren. Wat een super excursie! Mega verbrand, maar wat voelt dat goed na zoveel regen ;)! Nogmaals naar het boekingskantoortje en nu ligt zo goed als alles vast, toch wel lekker want dat regelen en uitzoeken kost stiekem toch wel veel tijd.. Mam ben voor het eerst tijdens deze reis wat kwijt geraakt... De zak met handdoeken van het hostel laten staan op het boekingskantoortje.. Was duur om ons drie keer af te drogen ;).. Dag daarna heb ik de tas met water en bananen laten staan, dus ja... Ga weer goed opletten :p! Biertje gedronken en daar kwamen we de crew van onze excursie tegen. Ze hebben een prijs gewonnen voor beste excursie in Queensland! Hij was ook echt geweldig! Lekker slapen en morgen om 5.15 op voor onze tocht naar Cairns!